Update week 11| Gevolgen van het Coronavirus |

 In PHWW

China:
In de regio Wuhan startte december 2019 de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Nu het hoogtepunt van het virus in China voorbij lijkt, kan de export weer op gang komen. Onze Chinese leveranciers kunnen hun productie dan ook weer langzaam opstarten, en onze klanten kunnen met enkele weken vertraging hun kleding tegemoet zien.

India:
Momenteel zijn in India enkele duizenden vermoedelijke coronavirus-gevallen getest, resulterend in 62 bevestigde besmettingen. In de zuidelijke staat Tamil-Nadu waar de meeste leveranciers van PHWW zich bevinden is vooralsnog slechts één persoon positief getest. Het coronavirus heeft dan ook momenteel geen enkele invloed op de leveranties vanuit onze productielocaties in India.

Italië:
Italië is verreweg de grootste bron van besmettingen in Europa. Het aantal besmettingen is de 10.000 gepasseerd en er zijn inmiddels meer dan 650 doden te betreuren. Desondanks ondervinden de leveringen van JRC® tot op heden geen hinder van het coronavirus.

Oost-Europa:
In zowel Moldavië als in Bulgarije zijn de eerste besmettingsgevallen inmiddels genoteerd. Leveringen vanuit deze landen ondervinden dan ook nog geen hinder.

Recent Posts

Leave a Comment