Industrial Care

industrial-care-phww

De vraag naar gunstig geprijsde artikelen van 100% katoen, die ook nog eens industrieel wasbaar zijn heeft de laatste tijd een vlucht genomen. PHWW heeft daarom in samenwerking met Mahan LTD India een Industrial Care Collection ontwikkeld.

Producten van 100% katoen voor acceptabele prijzen die momenteel al naar volle tevredenheid ingezet worden bij verschillende industriële wasserijen. Bij Mahan LTD India worden uw stoffen milieuvriendelijk ingeverfd en behandeld wat resulteert in perfecte wasresultaten. Vóór confectie van uw order worden de stoffen bij een gecertificeerd testintituut onderworpen aan uitgebreide testen op krimp en kleurechtheid.

Deze testresultaten worden u dan ook vooraf ter beschikking gesteld zodat u inzage heeft over de kwaliteit.

Welke artikelen worden er geproduceerd?

Naast de vertrouwde uni t-shirts, poloshirts en sweatshirts is er sinds kort een uitbreiding van het pakket met een bi-colour line.

Wij hebben 100% vertrouwen in onze Industrial Care Collection en hopen u door het ter beschikking stellen van de monsters te kunnen overtuigen dat de inzetten van deze artikelen tot tevreden klanten zal leiden.

Bovendien staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal in onze visie en draagt u bij tot een beter milieu door uw keuze voor Eco Dyeing by Mahan.

Waarom kiezen voor PHWW?

Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact op.


    PHWW workwear SolutionsP.Hamers Waalwijk BV
    Industrieweg 71
    5145PD Waalwijk

    Telefoon: +31(0) 416 341 668
    Mail:  verkoop@phww.nl