Update week 31 | James Ross Collection | Nieuwe artikelen | Winter collectie 2020 |

Beste klant,

Met de introductie van 35 nieuwe items -en 135 kleurreferenties- , nemen we weer een stap in het bereiken van van onze missie: casual en mode verenigen met promo en werkkleding. Tegen zéér aantrekkelijke prijzen.

De belangrijkste innovaties  die we willen onderstrepen:

– Uitbereiding sweatshirtcollectie 80% katoen -20% polyester met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding;

– de toevoeging van de damesversie van artikelen die tot nu toe alleen beschikbaar waren in uniseks modellen.

– de introductie van de broek Thailand Man and Lady- die voor het eerst een Ripstop-verwerking vertoont op een elastische stof;

– Gebruik van YKK-ritsen, om de functionaliteit van sommige items te verbeteren (met name die in softshell);

– de mogelijkheid om JRC-accessoires te kopen: rek, banner, hangers.

Een zeer belangrijke mededeling met betrekking tot deze editie van de catalogus; vanwege de vertragingen veroorzaakt door Covid-19 zal de catalogus enkel in digitaal formaat worden uitgebracht.

Helaas heeft Covid-19 ook een vertraging van 60 dagen veroorzaakt bij onze geplande aankomsten, dus we adviseren u vriendelijk om op www.jamesross.it te controleren of de nieuwe items beschikbaar zijn.

Onze website is zowel qua grafische weergave als qua functionaliteit volledig vernieuwd, nu is hij veel gebruiksvriendelijker en is er ook een mobiele versie.

Met meer dan 2.000 afbeeldingen in hoge resolutie van artikelen die door modellen worden gedragen, is dit een echte ondersteuning om uw verkoopvolume te vergroten.

Wat betreft de prijslijst hebben we slechts 11 minimale verhogingen gedaan die gerechtvaardigd zijn door kwaliteitsverbeteringen: samenstelling van de stoffen en gebruik van de ykk-ritsen terwijl we de prijs van meer dan 30 items hebben verlaagd.

Wij danken u voor het vertrouwen in JRC en PHWW!

Hamers Waalwijk B.V. : Ook voor al uw custom made kledinglijnen
Industrieweg 71
5145 PD Waalwijk
Tel: +31 (0)416-34 16 68
Verkoop@phww.nl

Bekijk hier: JRC nieuwe artikelen Winter 2020

Recente berichten